Sander Bergen. Omplassert

IMG_6862.JPG

Sander er en liten gutt som endelig har fått en ny sjanse. Han har levd i et såkalt Erlingbur i fem år, og er nå glad for de nye mulighetene han har fått. Siden Norges Kaninforening og Brattholmen Omplassering har blitt kontaktet av mange som har ønsket å gi gode hjem til kaniner vi har hatt inne til omplassering, har vi også kunne hjulpet flere som har stått på "venteliste". Sander er en av de som har fått en ny sjanse, som følge av at andre velger å adoptere fremfor å kjøpe og støtte videre produksjon. 

Sander vil nå bli kastrert og helsesjekket, og bli klar for omplassering til et godt hjem. Endelig skal han få seg venner og god plass. Har du spørsmål om Sander eller andre kaniner til omplassering i Bergen kan du ta kontakt med Marte.

kaninoppdrett.JPG
bergen+kanin.JPG
kaninbur.JPG
1489951086870.jpeg