Timian Bergen. Omplassert

kaninbur.JPG

Timian er en nydelig sjokoladefarget bergenser. Flott og oppsøkende jente, som jeg fikk være med å hente da jeg var i Bergen nå sist helg. Det er så godt å få se hvordan Norges Kaninforening kan hjelpe kaniner i nød, og jeg håper nå vi kan finne et godt hjem til Timian når hun har blitt kastrert. Hun omplasseres via Norges Kaninforening, og bor nå i fosterhjem på Brattholmen Omplassering.  Ta direkte kontakt med Marte for en uforpliktende prat om Timian. 

Brattholmen.JPG
kanin+bergen.JPG

Se hvor mye bedre lorten til Timian ble etter noen dager i fosterhjem. Den første kvelden la hun små, mørke kuler, som den lille til venstre, mens hun bare etter tre dager hadde større, lysere og mer fiberrike lort. Avføringens størrelse og utseende gir en god indikator på hvordan det står til med kaniners helse og fordøyelse, og er derfor noe enhver kanineier er opptatt av. Timian hadde gått løs ute i et par år, men nyter nå et liv uten stress og fare, samt god tilgang til godt høy. 

kaninlort.jpg
kanin+bergen.JPG
kaninoppdrett.JPG

Støtt oss i vårt viktige arbeid ved å bli medlem eller gi en økonomisk gave. Sammen kan vi hjelpe flere kaniner. 

kaninforbund.png