Kaninenes dag i Trondhjem

mini1.png

Norges Kaninforening er glade for å invitere til kaninkurs i Trondhjem søndag 15 april. På Kaninenes dag vil vi ha et tre timers inngående kaninseminar, samt en times lettere familiekurs som er mer tilrettelagt for barna. 
Forfatteren av Den store kaninboka og leder i Norges Kaninforening, Marit Emilie Buseth, vil gi en engasjerende innføring i kaniners behov og hvordan man får et hyggelig kaninhold. Et mer grundig kaninseminar vil gi en dypere forståelse, og også ha en påbygging for ansatte på dyreklinikker/butikker.

Det var et veldig informativt og nytenkende kurs, med vanvittig mye lærdom. God informasjon om næring og hva som er bra og ikke, samt mulige løsninger for å bedre oppholdet i butikken. 
— Nina Hald, ansatt i dyrebutikk
 
mini.png

Program

11-14 Kaninseminar

15.30-16-30 Familiekurs


Du kan sikre deg en plass på kaninseminaret ved å sende påmelding merket Kaninenes dag til dyreneshus@charlottes.no
Kaninseminaret koster 200 kroner, og går til å dekke kostnadene til Norges Kaninforening og Dyrenes Hus. 


Mange synes det er vanskelig å forstå en kanin, mens man på kaninens dag vil lære å forstå artens atferd og kommunikasjon. Man vil også få en grundig gjennomgang av kaninens sosiale liv, håndtering, helse og kosthold, i tillegg til å få praktiske tips om gode boforhold. 

Det vil være pauser med lett servering og muligheter for spørsmål underveis. 

1492783915181.jpeg