Hvordan gikk det med kaninen vi reddet inn? Ørjan Østmarka

Jeg ble nylig kontaktet av ei som hadde vært med på å redde inn en kanin som var dumpet i Østmarka i Oslo. Hun lurte på hvordan det hadde gått med ham, og det ville jeg naturligvis finne ut av. Her kan dere bli kjent med Ørjan Østmarka. 

Ørjan ble dumpet og funnet i Østmarka i Oslo. Han ble heldigvis observert og reddet inn. Han ble deretter overtatt av Dyebeskyttelsen Oslo og Akershus, som nå har sørget for at han har bodd i et godt fosterhjem siden slutten av august. Det ble aldri funnet noen eier, og Ørjan er nå kastrert, helsesjekket, chippet og klar for adopsjon. Foreløpig bor han fint hos fostermor, men gleder seg veldig til å få en egen familie hvor han kanskje også kan få en kaninvenn.

Ta kontakt med meg om du kunne tenke deg en kanin, så setter jeg deg videre i kontakt med fosterforeldrene hans eller gir tips om andre kaniner som adopteres bort via Dyrebeskyttelsen. Kanskje du har det riktige hjemmet for Ørjan? Han er en livlig og glad gutt som er glad for at han har fått en ny sjanse og slapp å gå en dyster skjebne i møte alene ute i skogen.