Even barberer barten

I den siste uka har Even vært skikkelig våt på på det ene kinnet. Jeg trodde først han siklet fra munnen, men det så ut til å være høyere opp. Det kom ikke fra øyet, som så klart og fint ut, men det var dryppende vått. Jeg tenkte det var Even som tok en dukkert i vannskåla, men ville sjekke ham ut på klinikken for sikkerhets skyld. Jeg vet jo hvor skummelt det kan være med verkende sår, byller eller ulike tannproblemer og klarte ikke helt å se hvor det kom fra. Even gikk altså til barbereren i dag. 

Veterinæren sjekker ham grundig. Er det noe byll som kan væske her mon tro? 

Veterinæren sjekker ham grundig. Er det noe byll som kan væske her mon tro? 

Han kjennes heldigvis helt fin ut. Tenner og alt ser fint ut ved undersøkelse. 

Han kjennes heldigvis helt fin ut. Tenner og alt ser fint ut ved undersøkelse. 

For å være sikker på at det ikke er noen sår eller en byll på huden barberer Anja av ham barten og pelsen på det ene kinnet. Huden og alt ser heldigvis fin ut, om annet enn litt rød som følge av den fuktig pelsen han har gått med en stund.

Vi får følge med videre og se om vi få kjøpt hos en skål det er vanskeligere å bade i, nå som han tydeligvis har lagt til seg slike vaner. 

Even er barbert og undersøkt

Even er barbert og undersøkt

Jeg er bare glad det ikke var noe å finne på dagens sjekk. Vekta var også stabil og god, på 2.4. De andre trollene var også med som support, og vi møtte også Bjarne til Oddfrid Hegre, som veier hele 4.7 kg. Han er en god gutt som sliter litt med infeksjon på øyet, men vi ønsker ham god bedring.