8000 med på kaninboka

Bedre kaninvelferd starter med kunnskap. Jeg vil takke alle som er med på å inspirere andre og spre god informasjon. Sammen når vi ut til mange.

Vi er nå 8000 medlemmer på kaninboka, og sammen har vi over flere år etablert et godt kaninmiljø. Et kaninmiljø hvor kaninens interesser og velferd står i sentrum. Et kaninmiljø hvor vi hjelper både hverandre og kaniner i nød, rundt om i hele landet. Jeg er stolt og glad over hvor godt gruppa fungerer. 

Det viktigste for meg har alltid vært å hjelpe så mange som mulig. Jeg har ønsket å videreføre kunnskapen og verdigrunnlaget jeg formidler i Den store kaninboka, og kan nesten ikke tro alt det positive som har skjedd i norsk kaninhold de siste årene. Samtidig har vi en lang vei å gå, men når vi er mange som samarbeider kommer vi lengre. Takk til alle som bidrar. Dette kunne jeg ikke gjort uten dere.

Linus Lykkespett    Foto: Hege Johansen

Linus Lykkespett    Foto: Hege Johansen

Jeg har alltid hatt et stort fokus på omplassering av kaniner som trenger nye hjem, og oppfordrer de som ønsker seg en kaninvenn eller flere å se på omplasseringsannonsene jeg har her på hjemmesiden, samt den fine omplasseringsgruppa vi har på kaninboka på facebook. 

Rita   Foto: Hege Johansen

Rita   Foto: Hege Johansen

Kaninene i innlegget er raske og bestemte Linus Lykkesprett og den milde og snille kjæresten hans Rita. De bor begge hos Hege, en av de frivillige i Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. Hun har også mange kaniner i fosterhjem som venter på å få egne hjem. Ta kontakt med meg om du ønsker å få en ny venn. 

Takk til alle som er med på å gjøre gruppa og kaninhverdagen til mange bedre.

Les min innføring om kanin her. 

Marit Emilie