Fjompens ferd

Mange av dere husker sikkert at Fjompen Bryne fikk en ny sjanse tidligere i høst. Noen har kanskje lurt på hvordan det går med ham, og her skal dere få bli litt bedre kjent med en liten sjarmør og se hvordan han har det i dag. Først av alt kan vi se litt på forholdene han kom fra. Her bodde han i tre år, uten særlig kontakt eller mulighet til å komme ut av buret. Nå var de som eide ham lei og var glad til når Norges Kaninforening sa ja til å overta ham. Her kan du lese mer om bakgrunnen hans. 

Fjompen ble tatt med til et akutthjem, før vi fikk ham videre til et fosterhjem. Kaningutten ble kastrert og helsesjekket, og har nå ventet noen uker på å bli klar for omplassering. I morgen skal han få møte de som forhåpentligvis skal bli hans nye venner, to flotte kaniner og ei god adoptivmor. Vi håper på en lykkelig kanintrio.

Fosterhjemmet har sagt at de kommer til å savne Fjompen, som er en kosete, omgjengelig og oppsøkende kar. 

Hjelp oss å hjelpe flere som Fjompen. Bli medlem i Norges Kaninforening

Barna i huset er godt vant med kaniner, og lar ham krabbe over seg og undersøke. 

Barna i huset er godt vant med kaniner, og lar ham krabbe over seg og undersøke.