Kanin på Mattilsynets fagdag

På torsdag holdt jeg i regi av Norges Kaninforening to timers forelesning om kanin på Mattilsynets fagdag på Veterinærhøyskolen. Jeg er veldig glad for at jeg ble invitert til å delta, og at kaniner var i fokus denne viktige dagen. Jeg møtte flere engasjerte deltagere og inspektører, og ser frem til videre samarbeid. 

Norges Kaninforening vil jobbe videre med å øke kunnskapen om den tidligere mye misforståtte arten, i tillegg til at vi hjelper kaniner i nød i hele landet. Vil du være med å hjelpe? Støtt oss i det viktige arbeidet med å bli medlem, eller ved å gi en økonomisk gave. Det er kostbart å få kaniner til veterinær, kastrere og gjøre dem klare til omplassering, men sammen kan vi utrette mye.

Mandel på stor skjerm

Mandel på stor skjerm

Norges Kaninforening var også med på å utforme Mattilsynets egen veiledning om hold av kanin. Den fine veiledningen har vært med på å standardisere god kaninkunnskap.