På besøk hos Sveriges kaninvelferdsforening

I helgen var jeg i Malmø for å holde foredrag for Sveriges kaninvelferdsforening. De gjennomførte sitt første årsmøte, og jeg må si at jeg er veldig imponert over hva de har fått til på kort tid. Jeg er glad for å samarbeide godt med dem og gleder meg også til å følge med på hva de gjør videre. Det var kjempekoselig å endelig møte svensker jeg har hatt mye kontakt med online i flere år. 

Kunstneren Katarina Vallbo er en av dem jeg har hatt mye kontakt med i omlag tre år. Jeg elsker skulpturene hennes, og nå altså min egen lille Melis i betong. Jeg ble så overrasket og glad da jeg fikk kunstverket etter foredraget, men det la vel alle de fremmøtte merke til. Jeg  ble helt paff.

Vi ble enige om videre samarbeid, og jeg har også laget en egen Svensk avdeling her på hjemmesiden. Under Om kanin ligger det som egen kategori. Jeg har allerede fått hjelp til å oversette Grundkurs i kanin, og flere artikler vil bli oversatt og publisert etterhvert. 

Engasjerte svensker og til og med noen dansker   

Engasjerte svensker og til og med noen dansker   

Skandinavisk samarbeid

Skandinavisk samarbeid

Årsmøtet ble holdt på Dyrehjemmet i Malmø, og jeg fikk hilse på kaniner de har inne til adopsjon. Det var fine binger til kaninene, samt et rom hvor noen dyr satt i karantene grunnet sykdom og pleie. Jeg kan ikke annet enn å tro at mange vil adoptere disse skjønne kaninene, for de var virkelig sjarmerende. Djurens venner har også mange katter til adopsjon, og de hadde flotte boforhold på hjemmet og ble tatt godt vare på.

Det var virkelig en hyggelig helg, og svenskene tok fantastisk godt vare på meg. Fra jeg kom på fredagen til jeg dro på søndag. Jeg må rette en ekstra takk til Emma Almquist som jeg har hatt mest kontakt med i forkant, samt Casandra som kjørte meg omkring og passet på så jeg ikke gikk meg vill. Førsteklasses opplegg! Jeg håper å komme tilbake senere.

J eg tar en prat med Morgan, en alldeles utrolig tøff og selskapssyk kanin. Jeg håper han og de andre snart får evige og gode hjem. Det var nesten så jeg ble igjen....

Jeg tar en prat med Morgan, en alldeles utrolig tøff og selskapssyk kanin. Jeg håper han og de andre snart får evige og gode hjem. Det var nesten så jeg ble igjen....