Høstutstillingen 2016

Det er endelig tid for årets utstilling her på Kaninboka. I år som tidligere får man muligheten til å stille ut sin kanin og få en god vurdering av et erfarent dommerpanel, bestående av Harald, Melis, Even og Mandel. Høstutstillingen har et velferdsorientert fokus, og alle deltagerene kan selvfølgelig være hjemme og kose seg der de liker seg best.

Det stilles ingen andre krav enn at man er en kanin. I tidligere år har vi sett at en og annen frekk katt har meldt seg på, og til og med en hamster, men det er i hovedsak for kaniner.  

Dommerpanelet vil vurdere alle bidrag og trekke en vinner. Alle har derfor like stor sjanse til å vinne. Om man har mer enn en kanin kan man melde på og vise dem, men med en øvre grense på ti kaniner, dette for å unngå merarbeid for en allerede overbelastet jury. Juryformann Harald vil ha litt tid til å floppe også. Om man deltar med bilder med flere av sine kaniner samlet vil alle få individuelle lodd. Husk navn på alle som deltar. 

Vinneren vil få en av dommerpanelets bøker. Enten Den store kaninboka, Den store kaninbog eller Rabbit Behaviour, Health and Care.  I tillegg vil det antagelig komme overraskelser.

Høstutstillingen vil avsluttes Søndag 18 september kl 18. Det vil da bli en offisiell kåring og full jubel, 

Årets bidrag kan vises i kommentarfeltet i tråden på gruppa

Årets Sjampinjong ble Turbo. Vi gratulerer med førsteplassen. Andreplassen gikk til Kinder, som ble årets kantarell. Vi gratulerer.

Dommerpanelet bestående av Even, Harald, Mandel og Melis

Dommerpanelet bestående av Even, Harald, Mandel og Melis

Juryformann

Juryformann