Pjusken, Purre og Pepper

Husker dere Pjusken og gjengen? Norges Kaninforening og Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus fikk i samarbeid dyrene ut fra dårlige forhold, hvor det både hadde vært lite tilgang på mat og svært trangt om plassen, noe flere av dem bare preg av. 

Pjusken var langt mindre enn de andre og hadde tydeligvis fått dårlig tilgang på mat

Pjusken var langt mindre enn de andre og hadde tydeligvis fått dårlig tilgang på mat

Pjusken veide 307 gram ved ankomst, den mellomste veide 533, mens den største veide 610. Pjusken var altså bare halvparten av vekt av den største ungen, men har kommet seg veldig godt. De kom inn 27 august og er nå en glad og rask gjeng. Pjusken var virkelig knøtteknøtt og vi var urolige for henne en stund. Uten hjelp hadde hun nok ikke klart seg mange dagene til.

Pjusken var ganske ivrig på sine nye omgivelser

Pjusken var ganske ivrig på sine nye omgivelser

Pjusken fikk støttebehandling i form av Critical Care

Pjusken fikk støttebehandling i form av Critical Care

I dag er Pjusken , Purre og Pepper i topp form. Gutta er nettopp kastrerte og snart klare for omplassering, mens Pjusken blir hos fostermor og kaninfar til hun er kastrert og noe større. Ei skikkelig sjarmerende og glad jente. 

Ved interesse for noen av kaninene kan du kontakte Camilla i Dooa på Camteigen@hotmail.com

Pjusken har blitt stor og tøff

Pjusken har blitt stor og tøff

Pjusken utforsker områdene ute

Pjusken utforsker områdene ute

Se hvor små og tuslete de var den dagen vi fikk dem. Støtt oss i arbeidet med å hjelpe. 

Se hvor små og tuslete de var den dagen vi fikk dem. Støtt oss i arbeidet med å hjelpe.