Ukas kanin: Albus

Ukas kanin er Albus, en glad fyr som bor sammen med to kaninvenner og to kaninfedre i Oslo. Alle går fritt omkring i leiligheten, og kan også lufte seg ute på en veranda. Som dere ser har Albus og de andre kaninene tilgang på en morsom gravekasse der ute også.

Kaninene er en naturlig del av familien, og Albus er også fremme når det kommer gjester på besøk. Han liker særlig godt at det spilles piano, som dere kan se på filmen nedenfor.

Kaningjengen blir også tatt godt vare på. I forrige uke var Albus dårlig i  magen, men ble gitt førsteklasses pleie og også tatt med til veterinær. Han ble frisk og fin igjen, og koser seg i dag med de kaninene Luna og Casper. 

Albus ble i sin tid reddet fra Sinsenkrysset i Oslo. Der gikk han omkring og var våt og kald. Heldigvis ble han hjulpet av Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus, og kom til et fosterhjem i påvente av å få et helt eget hjem, med egne venner og foreldre. 

Albus slapper av

Albus slapper av

En godt brukt og spist bok

En godt brukt og spist bok

Tenk så godt en kanin kan ha det, sier Albus og smiler fornøyd.