Ukas kanin: Jens

Kaninboka har fått en ny spalte. Den heter Ukas kanin og skal etter planen komme på "trykk" hver uke. Her skal vi kunne hilse på ulike kaniner, se hvordan de bor og eventuelt hvilke venner de har, kanskje har de en historie å fortelle eller noe fint å vise frem? Vi får se. Veien blir til mens vi går og hopper.

Tanken bak spalten er å bli litt enda bedre kjent med mangfoldet av kaniner vi har på gruppa til kaninboka, og la oss se mye av det gode som faktisk er rundt omkring. Jeg vil også fortelle om noen av kaninene jeg møter personlig. Dette gjorde jeg mye på min tidligere blogg maritemilie, men vil altså ta det litt opp igjen. 

Jeg skal lage en egen kategori som tar for seg Ukas kanin, slik at det blir mer oversiktlig, men det får bli en dag jeg tross alt har litt bedre tid. Dette kom jeg bare på akkurat nå, midt på natta, og ønsket umiddelbart iverksettelse.

Den første kaninen i spalten blir Jens. Han får en enkel presentasjon bestående mest av bilder. Dette er noe som kan variere fra uke til uke, men nå blir det sånn rett og slett fordi jeg må legge meg.  En god representant er han nå uansett. En nydelig fyr, som også er en av de mange som har fått en ny sjanse og et bedre liv.   

Vi var fosterforeldre for Jens noen uker,  men nå bor han sammen med sin kjære Nelly i sitt nye adoptivhjem. De er frittgående i en etasje i huset, og har en fin base på stua. I en hvitmalt Hol har de dokasse med høyhekk, og utenfor har kaninene vann og ulike gnageleker.  De har store tepper som de kan løpe på, og de elsker å ligge under spisebordet og holde utsikt over alt som skjer. 

I huset bor det både barn, mor, katter og en mann som er opptatt av elektronikk og ledninger, men det går veldig fint. Jens er superfornøyd med sitt nye hjem og den nye tittelen Ukas kanin.