Benedikte Bergen på klinikken

I går var Benedikte Bergen på Anicura Sør for å bli kastrert og få helsesjekk. Hun er en av de mange kaninene Norges Kaninforening fikk ansvaret for å omplassere, etter at de ble tatt inn som følge av en dyrevernssak. Benedikte klarte seg fint, og fikk skryt for å være veldig tillitsfull og grei. Les om kastrering her.

Norges Kaninforening er glade for det gode samarbeidet med klinikken, og det er godt for oss å vite at de er i de beste hender. Benedikte og de andre kaninene er i fosterhjem, og vil bli klare for omplassering og adopsjon senere. Ta kontakt med oss på kontakt@norgeskaninforening.no om du er interessert. Les om de ulike kaninene her. 

Benedict var blid og pratsom

Benedict var blid og pratsom

Gikk omkring på klinikken og var heldigvis frisk og fin.

Gikk omkring på klinikken og var heldigvis frisk og fin.

Fin oppstalling av kaniner på klinikken. 

Fin oppstalling av kaniner på klinikken. 

Hviler etter inngrepet. Hun var på klinikken til hun var kvikk og våken og hadde spist.

Hviler etter inngrepet. Hun var på klinikken til hun var kvikk og våken og hadde spist.

Godt med kos etter å ha kommet hjem. 

Godt med kos etter å ha kommet hjem. 

Benedikte har vunnet prisen for årets øre

Benedikte har vunnet prisen for årets øre