Benjamin Bergen på klinikken

I går var Benjamin Bergen på Anicura Sør for å bli kastrert og få helsesjekk. Han er en av de mange kaninene Norges Kaninforening fikk ansvaret for å omplassere, etter at de ble tatt inn som følge av en dyrevernssak. 

Benjamin er en glad fyr som setter stor pris på den nye vendingen livet hans tok. Han koser seg med fostermor og tøyser omkring. En stor og herlig gutt. Flink til å spise når han våknet i dag var han også. Se film av det senere i innlegget.

Norges Kaninforening er glade for det gode samarbeidet med klinikken, og det er godt for oss å vite at de er i de beste hender. Benjamin og de andre kaninene er i fosterhjem, og vil bli klare for omplassering og adopsjon senere. Send en melding til oss på kontakt@norgeskaninforening.no om du er interessert, så kan vi ta en uforpliktende prat.Les om de ulike kaninene her. 

Grunnet tidligere dårlige boforhold hadde flere av kaninene urinskolding og smertefulle sammenfiltring av pels. Benjamin måtte barberes litt ekstra som følge av dette, men det var nok godt å få av. 

Viktig med oksygen

Viktig med oksygen

Benjamin ligger vamt nå han våkner opp

Benjamin ligger vamt nå han våkner opp