Kaninenes dag i Bergen 24.02

even 2.jpg

Norges Kaninforening har gleden av å invitere til Kaninenes dag i Bergen lørdag 24 februar kl 12.00. Vi har kaninenes velferd i fokus og vil prate om hvordan man kan forstå kaniner og få et hyggelig kaninhold. Du får lære om artens naturlige behov, sosiale liv, atferd, kosthold og helse, og få gode tips om boforhold, håndtering og pleie.

  • Forfatteren av Den store kaninboka, Marit Emilie Buseth, vil holde et grunnleggende kaninkurs som passer for alle fra klokka 12. I tillegg vil det bli en times påbygning for ansatte i dyrebutikk/på klinikk, omtrent fra klokka 15.30 og utover.
  • Dyrepleier Kine Strømsnes fra Anicura Bergen Sør bidrar også med kunnskap om undersøkelser og stell på klinikk.
  • I tillegg vil vi ha besøk av frivillige som jobber med omplassering av hjemløse kaniner. Marte Rennedal fra Brattholmen Omplassering vil fortelle om sitt arbeid og hvordan du kan bidra. Hun har også lang erfaring som fosterhjem for både Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland og Norges Kaninforening. 
  • Vi har også besøk av noen kaniner som viser frem sin praktiske og fine inngjerding.
  • Det vil bli konkurranser med Den store kaninboka som premie, samt poser med godbiter til kaninene. 
 
 

Kaninenes dag er gratis, og det blir pause med servering av kaffe og kaker. Påmelding skjer ved å sende en mail, som er merket Kanindag Bergen, til maritemilie@norgeskaninforening.no Gi også beskjed om du skal delta på påbygning for butikk og klinikk.

Vi er så heldige at vi får låne et møterom på Sartor Storsenter, og lokalet vi møtes i ligger over Burger King. Det vil bli merket.

Vi ser frem til en hyggelig kanindag. Vel møtt!

 
27972440_1151626751640139_912040167499615172_n.jpg
 
 
1489951086870.jpeg