Kaninkurs i Tromsø 8 februar

Skjermbilde 2018-01-29 kl. 17.39.51.png

I morgen reiser jeg til Tromsø og møter forhåpentligvis en hyggelig gjeng på kaninkurs. Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø og Norges Kaninforening holder kurset sammen, så jeg får prate i Dyrebeskyttelsens nye lokaler på Håpet. Det gleder jeg meg til. Her kan du lese mer om kvelden.

Vil du lære om kanin og godt kaninhold? Vi er glade for å kunne invitere til kaninforedrag med forfatteren av Den store kaninboka og leder i Norges Kaninforening, Marit Emilie Buseth 8 februar. 
På kurset vil du få grunnleggende kunnskap om kaniners atferd og sosiale liv, deres naturlige behov, helse og kosthold, i tillegg til å få tips om gode boforhold. Vi lærer om hvordan både mennesker og kaniner kan ha det hyggelig sammen, og hva som skal til for å gi dyrene gode liv. 
Kurset er gratis, åpent og passer for alle.

melis-lek.jpg
1489951086870.jpeg