Kavring

Her kommer en liten hilsen fra Kavring, en kanin som fikk en ny sjanse for snart ett år siden. Da jeg ble kontaktet og spurt om Norges Kaninforening kunne hjelpe annonserte jeg etter fosterhjem.  Jeg ble lettet da jeg fikk positivt svar, og allerede dagen etter transporterte vi lille Kavring Kragerø til Skien. Der bor han ennå, for jammen meg sjarmerte han ikke fosterhjemmet og husets kanin. 

18379482_694408220762652_667395261_o.jpg

Kavring var mager, trist og hadde nesten ikke muskler da vi hjalp ham. Adoptivmor sier at han var så dårlig i kroppen at hun syntes det var ubehagelig å kjenne på ham, men med omsorg, gode boforhold, bevegelse og godt kosthold, har han derimot trent seg opp og blitt en sterk og sunn gutt. Endelig smiler Kavring.

Her kan dere se hvordan han kaster seg over på siden og koser seg. Da vi overtok ham var han så stiv i kroppen at han ikke klarte å floppe, men nå gjør han det hele tida. En livsnyter.

Kavring i hagen

Stor og liten. To gode venner

Stor og liten. To gode venner

Etter tre stusselige år fikk Kavring et godt liv. Uten engasjerte kaninvenner og medlemmer i Norges Kaninforening kan vi ikke hjelpe kaniner som han. Bli med her