Kunnskap om kanin

På bloggen vil jeg ha innlegg som ikke passer inn under de andre kategoriene på nettsiden. Her vil du finne poster om meg og mine kaniner, du vil kunne lese om litt av arbeidet vi gjør for å øke kunnskapen om arten, og også bli kjent med andre folk og kaniner vi hjelper, kjenner og besøker. 

 
 

Den store kaninboka førte til en kaninrevolusjon etter utgivelsen i 2010. En levende innføring i vitenskapelig og velferdsorientert informasjon ble endelig lett tilgjengelig, og både veterinærer og eiere har i stor grad fått økt kunnskap om det tidligere ofte misforståtte dyret. En økt bevissthet har ført til at mange snur ryggen til tradisjonell oppbevaring i bur og heller tilrettelegger for gode liv og glade kaniner.

Boka representerer en utvikling i kaninhold hvor kaninen har egenverdi som individ og hvor dens naturgitte forutsetninger og behov blir forstått og tatt hensyn til. Det er også en engelsk versjon og en dansk oversettelse.

 

Her kan du hilse på noen av kaninene som trenger nye hjem rundt om i landet og som omplasseres via Norges Kaninforening eller Dyrebeskyttelsen. Ta også en kikk på Kaninbokas omplasseringsgruppe  for mange private omplasseringer. Fra nord til sør. 

Lurer du på noe om kanin? Her svarer jeg på ofte stilte spørsmål.

Jeg holder ulike kurs og foredrag. Se mer om det og få kontaktinformasjon her. 

Se mer om kurs og foredrag her