Runde bein

kanin+gnager

Alle vet at kaniner har lyst til og et behov for å gnage. Det er helt naturlig og ikke noe vi kan forvente at de skal slutte med. Man må alltid sørge for å ha godt gnagemateriale tilgjengelig, som kvister, trekasser, gnageleker osv, noe som forhåpentligvis er mer fristende en stolbein i heltre. Mange opplever imidlertid uønsket gnaging på møbler, og kan bli fortvilet etter å ha forsøkt ulike løsninger som å sette på stygge beslag, spraye på et middel som ikke fungerer etc.Ved nærmest en tilfeldighet fant jeg ut at runde bein naturligvis er tingen. 

Kontoret har fått nytt bord med runde bein. Det er ingen som bryr seg om det.

Kontoret har fått nytt bord med runde bein. Det er ingen som bryr seg om det.

Man kan og bør naturligvis ikke skifte ut hele møblementet sånn helt uten videre, men lyset gikk plutselig opp for meg da jeg tilfeldigvis satt her med to bord med runde bein.  Det er ingen som bryr seg om dem.

Det er også mange møbler man enkelt kan skifte ut beina på. En del møbelbutikker selger bein.

På stua har sofabordet runde bein mens sofaen har rette bein. Begge i eik. De kan gjerne spise på møblene, kaninene bor jo tross alt her, men det gjør jo ikke noe at de lar være heller. Bordet får stå i fred.

På stua har sofabordet runde bein mens sofaen har rette bein. Begge i eik. De kan gjerne spise på møblene, kaninene bor jo tross alt her, men det gjør jo ikke noe at de lar være heller. Bordet får stå i fred.

En stol som har fått gjennomgå. Det var Melis som spiste på den da hun var yngre, men nå har den fått stå i fred noen år. Jeg synes stolen har sjarm. Melis`egen signatur.

En stol som har fått gjennomgå. Det var Melis som spiste på den da hun var yngre, men nå har den fått stå i fred noen år. Jeg synes stolen har sjarm. Melis`egen signatur.

Under sofaen er det lov å gnage. Sånn må man jo regne med når man har bjelker i heltre under sofaen. Det er imidlertid et veldig populært oppholdsrom med god takhøyde. 

Under sofaen er det lov å gnage. Sånn må man jo regne med når man har bjelker i heltre under sofaen. Det er imidlertid et veldig populært oppholdsrom med god takhøyde. 

Runde bein altså! Og gnageleke.

Runde bein altså! Og gnageleke.