Velkommen til nettsiden til Den store kaninboka

Den store kaninboka har endelig fått seg egen hjemmeside. Målet er som alltid å øke den velferdsorienterte og trygge kunnskapen om kanin. I tillegg håper jeg den gjør den aktive og hyggelige  gruppa vår på facebook enda bedre. Min tidligere blogg har vært et salig rot og en utfordring å finne frem på, og jeg håper det nå bli mer inspirerende å tilegne seg nødvendig kunnskap her på hjemmesiden.

Nettstedet er under oppbygging og vil bli mer omfattende og informativt etter hvert. Den vil også få adressen Denstorekaninboka.no i tillegg til kaninboka.no, men det tar litt tid. Om dere møter på problemer nå i starten kan det være enkelte innkjøringsproblemer, men jeg håper å få rettet opp i og ordnet alt så det fungerer optimalt snarest. Se forsiden her

Mvh Marit Emilie