Edit: Har fått hjem.Kavring Kragerø

Kavring er en gutt på 3 år. Da han var baby ble han gitt bort som gave til barn som raskt gikk lei, og siden har han stort sett sittet inne i et lite bur i hagen. Nå ventet familien bare på at han skulle dø, men vi velger heller å ta ham inn i kaninforeningen og gi ham en ny sjanse. Det trenger vi din hjelp til. La oss hjelpe Kavring!

Edit: Kavring skal flytte til Skien i dag. Jeg ble kontaktet av ei som heldigvis ville åpne hjemmet sitt for ham, så nå ordner hun i stand til den lille gjesten kommer. Det blir godt å få en sjekk av ham hos veterinær og la ham oppleve gleden av å tusle omkring, snuse og få oppmerksomhet fra fostemor. Jeg vil skrive et eget innlegg om hvordan det går med ham fremover. Nå skal han først og fremst ut av buret. Kavring ut av buret!

Kavring har behov for et adoptivhjem. Han skal få muligheten til å bevege seg, snuse omkring og være kanin. Han skal få lov til å oppdage gleden ved livet. Han vil bli helsesjekket og kastrert, og deretter bli omplassert til noen som kan gi ham en kaninvenn. Norges Kaninforening har også behov for økonomisk støtte for å kunne fortsette å hjelpe kaniner i nød. Bli medlem, betal medlemskontigent og gi oss en økonomisk gave, så kan vi redde flere hjemløse og de som er i nød. Se hvordan du kan hjelpe med penger her. 

Kavring er anonymisert og har fått nytt navn av meg. 

Ta kontakt med meg på maritemilie@norgeskaninforening.no om du kan tenke deg å hjelpe til med Kavring. Han bor som navnet tilsier i Kragerø.

 

Les mer om kaniner og godt kaninhold her. 

Hjelp kavring ut av buret!

Hjelp kavring ut av buret!

Norges Kaninforening har naturligvis ikke økonomi eller kapasitet til å gå inn i alle situasjoner, så det er viktig at alle bidrar så godt de kan der de ser et behov. Kjenner du til en kanin som sitter alene i et lite bur hele tiden? Ta en prat med eieren og følg øvrige råd du kan finne om å hjelpe en kanin her.