Tom, kastrert kaningutt på 5 år i Oslo

Kjærlig kaningutt 5 år søker nytt hjem hvor han kan få en partner. Tom mistet sin venninne Tilda tidligere i år, og har blitt litt lei seg etter det. De bodde noen år i fosterhjemmet grunnet Tildas tannproblemer, men nå som hun er borte er altså Tom på utkikk etter nytt hjem. 

Tom bor i dag i et isolert og mildt temperert hus, med tilgang til løpegård via en katteluke. Han kan altså både flytte til tilsvarende forhold med utegård og hus, samt tilpasses et liv inne. Det viktige for Tom er at han får mer selskap enn han får i dag. Han er veldig glad i kos når fostermor har tid til det, men med mange dyr i fosterhjemmet er ikke det så lett å få tid nok.

Tom og Tilda ble i sin tid konfiskert av Mattilsynet  grunnet elendige forhold, men var heldige som ble tatt vare på av Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. Nå håper vi at han er heldig og får et eget hjem med en ny venn snart. Er det hos deg eller noen du kjenner?

Ta kontakt med meg  om du vil ta en prat om Tom, så kan jeg også sette deg i kontakt md fostermor. Tom adopteres bort via Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. 

Oppsøkende gutt

Oppsøkende gutt

Her er bingen med  utgang til løpgården. Fra tiden med hans kjære Tilda. 

Her er bingen med  utgang til løpgården. Fra tiden med hans kjære Tilda. 

Hei hei, ser du meg?

Hei hei, ser du meg?

Hei hei, vil du bli min nye venn?

Hei hei, vil du bli min nye venn?

Les om kaninhold i Grunnkurs Kanin