Edit: Omplassert. Fie Fryd (Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus)

Fie er ei livsglad jente på ca 1 år. Hun kom til oss i DOOA etter å ha blitt håndtert ganske hardhendt og blitt oppbevart i en liten plastboks i flere måneder. Fie er nå en VELDIG glad jente, løper mye rundt og tar binkyes, men kan fremdeles være litt var rundt menneskehender. Hun har bodd ute hos fostermor, så litt mer sosialisering vil nok etterhvert gjøre henne mer trygg på at vi mennesker er snille. Fostermor sier at hun får lov til å kose litt på snuta nå, så hun viser god fremgang.

Fie er helsesjekket, chippet og kastrert og klar for omplassering. Hun vil naturligvis ha en god kaninvenn. Kan hun få en venn og et hjem hos deg? Ta kontakt med meg på maritemilie@kaninboka.no om du vil ta en prat om det, og les gjerne mer om kaniner og kaninhold her i mitt Grunnkurs kanin.