Edit: Omplassert. Robert og Marit i Moss

Plutselig tittet Robert frem fra en busk ved en butikk i Rygge. Like etter kom Marit. Ingen visste om eller har funnet noen som har eier dem, så nå er de i fosterhjem hos Dyrebeskyttelsen i Moss og omegn.  De har kapret TVstua til fostermor og har det etter forholdene veldig bra. De virket slitne og kalde da de ble reddet inn, men nå har de funnet seg til rette. Robert er en ganske avslappa fyr som tar livet med ro, mens Marit er mer livlig og tar noen spreke spurter innimellom. 

Robert og Marit blir klare til omplassering etter at de er kastrerte og helsesjekket. Ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe, så kan jeg sette deg i kontakt med fostermor. Kaninene omplasseres via Dyrebeskyttelsen Moss. 

Vi er naturligvis beæret over at de fikk så fine navn, og vil gjerne følge dem videre.

Marit er nysgjerrig og kvikk

Marit er nysgjerrig og kvikk

Robert er en bedagelig type som er glad for å ha kommet i hus.

Robert er en bedagelig type som er glad for å ha kommet i hus.

Robert og Marit er veldig glade i hverandre

Robert og Marit er veldig glade i hverandre

Les mer om kaniner og hvordan de kan få gode liv i Grunnkurs kanin.