Edit: Fått hjem. Baby Nora i Oslo. Dooa.

Baby Nora er bare 17-18 uker, og ønsker seg en egen familie og et godt hjem. Hun bor i fosterhjem hos Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus, er kastrert, helsesjekket og klar for omplassering. Til tross for sin unge alder har hun allerede opplevd en del, men nå er hun hoppende glad for å ha fått en ny sjanse. Hun er litt skvetten av seg, og synes brå bevegelser og lyder er litt skummelt. Hun ønsker seg derfor et hjem sammen med en annen kanin, da en kaninvenn kan passe på og være en tygg partner. Hun trenger antagelig også et litt roligere hjem uten små barn. 

Nora koser gjerne, men mest av alt er hun på jakt etter godbiter. Hun er utrolig sjarmerende og søt. Adopsjonen skjer gjennom Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. Ta kontakt med Linn i Dyrebeskyttelsen på linn_krogstad@hotmail.com

Vil du lære mer om kanin? Les Grunnkurs kanin her.