Tim og Thea Trønder

Tim og Thea Trønder er to gode venner som ønsker seg et hjem i Trøndelag.  De vil gjerne flytte til noen mennesker som kan ta vare på dem, og  som også gir dem litt urter. Det må til, sier Tim.

alogo.jpg

Tim og Thea ble reddet inn etter å ha gått ute noen uker. Kaninene bærer preg av å ha bodd i et lite bur før de ble dumpet, men trenger bare plass til å bevege seg normalt for å trene seg opp igjen. Snart vi de ha mer muskler og en sterkere og mer smidig kropp. De virker tillitsfulle og glade for å ha fått en ny sjanse. 

Tim og Thea omplasseres via Norges Kaninforening, som også sørget for at de fikk sjekk hos veterinær og ble kastrerte.  Vi er veldig takknemlige for at Dyrenes Hus Midt-Norge hadde anledning til å ha dem i fosterhjem. Det er viktig for oss å ha et godt samarbeid med andre dyrevenner rundt om i landet. 

Ta kontakt med meg ved interesse, så tar vi en uforpliktende prat.