Kjempekoselige kjemper i Bergen

Baltazar

Baltazar

I vår hjalp Norges Kaninforeningen 11 kaniner i Bergen etter at Mattilsynet tok kontakt og ba oss om hjelp. Da vi overtok ansvaret for kaninene ble vi sjarmerte av hvor tillitsfulle, kosete og glade de var, og de har virkelig vist seg som noen flotte typer. Baltazar og Bastian er fremdeles i fosterhjem, men trenger nå egne gode boliger hvor de kan få gleden av å være sammen med mennesker.

Grunnet noen helsemessige utfordringer på noen av de som ble reddet inn, har vi valgt å ikke kastrere disse gutta ennå. De må derfor leve som single kaniner enn så lenge, men er noen sosiale og vennlige typer som virkelig gjør seg godt som frittgående huskaniner. Makan til fine og morsomme kaniner. Trygge og gode. De vil garantert gi en heldig familie mye kjærlighet og glede. 

Om du lurer på noe om en av gutta og ønsker en god venn, ta kontakt med meg eller Marte som har kaninene på Brattholmen Omplassering i Bergen. 

Bastian

Bastian

1492781686626.jpeg