Edit: Fått hjem. Reidun i Vestfold

Reidun bor i fosterhjem hos Dyrebeskyttelsen Tønsberg Horten og venter nå på å få en god kaninvenn og et eget hjem. Hun er 1 år, en vakker blanding av belgisk hare og dvergvedder og i veldig godt humør. Hun danser og løper, for så å floppe og kose seg. Hun liker godt å kose, men er som kaniner flest ikke så veldig glad i å bli holdt. Klapp og kos mellom øynene og over ryggen er helt topp.

Les mer om det å ha kanin i Grunnkurs kanin. 

Ved interesse kan man ta kontakt med Renate i Dyrebeskyttelsen Tønsberg Horten  på mkrenate@hotmail.com

Edit: Har fått hjem. En glad gutt fra Moss

Edit: Det er nå kun Zevs som er ledig for adopsjon. Ares har fått et eget hjem. 

Ares og Zevs bor i fosterhjem hos Moss og omegn Dyrebeskyttelse, men ser frem til egne familier og gode hjem. Gutta er faktisk far og sønn, men har aldri bodd sammen, bare ved siden av hverandre. De er nå kastrerte, og kan bondes eller adopteres bort til hver sin venninne. Det viktigste er at de skal slippe å være alene mer. 

Ares: Hvit hannkanin, 7 år. Lys grå snute og ører, far til Zevs. Elsker kos og er veldig kontaktsøkende. Kan kose i timesvis! Aldri aggressiv eller lignende. Kastrert og chippet.

Zevs: brun hannkanin med propellører, ca 3/4 år. Glad og spretten, liker også kos men er litt mer i farta enn Ares. Han er også en snill og nysgjerrig gutt. Også kastrert og chippet

Ta kontakt med Linn i Moss og omegn Dyrebeskyttelsen på linnjeanettefolkenborg@gmail.com

Les og lær om kanin i Grunnkurs kanin

Edit: Fått hjem. Baby Nora i Oslo. Dooa.

Baby Nora er bare 17-18 uker, og ønsker seg en egen familie og et godt hjem. Hun bor i fosterhjem hos Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus, er kastrert, helsesjekket og klar for omplassering. Til tross for sin unge alder har hun allerede opplevd en del, men nå er hun hoppende glad for å ha fått en ny sjanse. Hun er litt skvetten av seg, og synes brå bevegelser og lyder er litt skummelt. Hun ønsker seg derfor et hjem sammen med en annen kanin, da en kaninvenn kan passe på og være en tygg partner. Hun trenger antagelig også et litt roligere hjem uten små barn. 

Nora koser gjerne, men mest av alt er hun på jakt etter godbiter. Hun er utrolig sjarmerende og søt. Adopsjonen skjer gjennom Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. Ta kontakt med Linn i Dyrebeskyttelsen på linn_krogstad@hotmail.com

Vil du lære mer om kanin? Les Grunnkurs kanin her. 

Edit: Har fått hjem. Sara og Mali i Hallingdal

Norges Kaninforening hjalp to kaninjenter i Hallingdal i sommer. Sara og Mali har nå bodd i fosterhjem et par måneder, er kastrerte og klare for omplassering. Jentene kom fra dårlige kår og er nå glade for å ha fått en ny sjanse. De har bodd i hver sin hestebås med tilgang på uteområder nå i sommer, og har blitt aktive, friske og nysgjerrige kaniner. Sara og Mali er venner og omplasseres sammen. Jentene er et par år gamle og adopteres bort via Norges Kaninforerning. 

Ta kontakt med meg på maritemilie@norgeskaninforening.no om du kan tilby jentene et godt hjem, så tar vi en prat.

Vil du lære mer om kanin? Les Grunnkurs kanin her.