Familien S. på Lillehammer

Familien S

Familien S

Sommeren 2018 ble Silje reddet av Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus. Like etterpå fødte hun tre fine døtre, og i dag er alle kastrerte og klare for omplassering. De bor for øyeblikket ved Lillehammerområdet, da vi grunnet en stor mengde kaniner fra samme dyrevernssak måtte utvide med flere fosterhjem i andre distrikt, men omplasseres via Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus

Ta kontakt på post@dooa.no ved interesse. Se og les om de ulike kaninene nedenfor.

Silje, mammaen til de tre jentene

Silje, mammaen til de tre jentene

Silje er kastrert, helsesjekket og chippet. Hun er veldig flink til å spise høy og er svært begeistret for mat. Hun bærer nok noe preg av det dårlige livet hun hadde tidligere, men liker nå godt å få kos mellom øynene, men er opptatt av at det kun gjøres når hun har kontroll over situasjonen og velger det selv. En ganske normal kanin altså….

Silje synes livet har blitt godt.

Silje synes livet har blitt godt.

Sonja

Sonja

Sonja er svært vakker, men også den skjøreste blomsten i buketten. Hun har alltid vært veldig forsiktig av seg, og er den siste som undersøker nye ting.

Sonja og Sofie

Sonja og Sofie

Sofie er derimot en kanin som gjerne blir med når det skjer noe spennende. Hun er en ganske så tøff og morsom kanin.

Sunniva

Sunniva

Sunniva het tidligere Sigurd, men skiftet kjønn på veterinærkontroll. Hun er den tryggeste og mest nysgjerrige kaninen av hele familien. Hun elsker når de kommer nye ting på kaninrommet og legger ofte ut på oppdagelsesferd. Hun er også den første som kommer løpende mot fostermor når klokka nærmer seg pelletstid, med Silje rett bak.

17436342_1902557599960813_5873695140552077041_o.jpg