Ronja i Vadsø

kanin+vadsø.jpg

Ronja er en 4 år gammel kastrert jente som søker et nytt og kjærlig hjem. Hun ble nylig alene etter at vennen hennes døde, og matmor ønsker ikke at Ronja skal være alene. Det søkes derfor etter et hjem hvor hun kan bo som frittgående innekanin sammen med en eller flere kaninkompiser. Matmor sliter dessverre med allergi og kan ikke påta seg ansvaret for enda flere år med kaniner, så en ny venn blir ikke mulig hjemme hos dem. 

Ronja har hatt det veldig godt der hun har bodd nå, og matmor sier at det viktigste er at hun får et hjem hvor hun kan få være resten av livet, at hun blir en del av familien og at hun aldri blir burkanin. Ny matmor/far må også følge anbefalingene til Den store kaninboka, som du kan lese mer ved å trykke på knappen....

Ronja er en aktiv og morsom liten jente, som elsker å rase rundt. Hun har et godt sovehjerte og er litt for glad i mat. Hun er en veldig artig kanin som kjapt får en stor plass i hjertet ditt. Hun elsker mennesker og andre dyr, hun er veldig glad i kos på egne premisser, men det beste er å få ligge inntil en kaninvenn. 

Ronja holder til i Vadsø i Finnmark, men det om drømmehjemmet er et stykke unna går det også bra. Det er med stor sorg matmor nå må gi slipp på Ronja, men kaninjenta har mange år igjen og fortjener en kompis og et best mulig liv.  Matmor håper å kunne følge henne og få vite hvordan det går i nytt hjem.

Ta kontakt med matmor for en prat om Ronja. Kontakt: Camilla.kostamo@hotmail.com

Jente som er glad i mennesker

Jente som er glad i mennesker

Ronja har bøllet litt ute i hagen

Ronja har bøllet litt ute i hagen

Ronja savner Birk og gleder seg til å få en ny kompis

Ronja savner Birk og gleder seg til å få en ny kompis

Gode dager med Birk

Gode dager med Birk

1492783915181.jpeg