Hei sveis!

Hei Kaninbloggen!

Nå er det lenge siden jeg har fått blogget, for her har det skjedd så mye forskjellig at sekretæren vår ikke har klart å følge opp. Det skal heldigvis bli endring på det nå,og siden jeg har mast mest om å få ytre meg er jeg først ute!

Jeg er faktisk ganske glad i oppmerksomhet og liker å være med der det skjer, og i dag får vi (jeg) besøk. En fotograf fra Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus kommer og skal snakke med sekretæren vår og ta bilder. Ikke av henne, men av oss med pels. Jeg får sikkert vist noen bilder og det er veldig fint å være med å spre kunnskap gjennom Dyrebeskyttelsens kanaler også.

Jeg har fått ny sveis for anledningen.

Som dere ser sitter Kokos godt skjult bak stolen. Når jeg blir barbert vet hun godt hva som er i gjære. Jeg er helt bekvem og kul med den klippingen, men hun er ikke særlig begeistret for slikt. Heldigvis for henne må ikke hun barberes like ofte som meg. Min pels vokser i en helt vill fart og blir også veldig lang, så jeg er glad for å få av litt. Da ser jeg bedre, og det skal jo kaniner gjøre.

Sekretæren vår pleier å gi oss en ganske stripete sveis.

Hilsen SykkerAnders