Vil du forsikre din kanin? Jeg holder kurs for Agria Dyreforsikring.

Lørdag 6 februar holdt jeg kurs for Agria Dyreforsikring. Jeg har vært i kontakt med dem tidligere i håp om at de vil starte opp med forsikring for flere arter, og jeg er glad for å kunne si at dere nå kan forsikre kaninene hos dem fra 1 april.

En siste kikk i speilet før vi går inn til agentene. 

En siste kikk i speilet før vi går inn til agentene. 

Jeg har hatt et godt samarbeid med forsikringsselskapet, og det var veldig hyggelig å endelig få møte dem og ha en opplæring av de ansatte. Jeg ble tatt veldig godt imot, og Lars var som alltid med. 

Jeg har i alle år anbefalt dere om å forsikre kaninene deres, og nå får vi altså to forsikringsselskap vi kan benytte. Vi har til nå kun hatt mulighet til å forsikre kaniner hos Gjensidige, mens vi nå får flere aktører på markedet. Det er bra for oss som er kunder, eller rettere sagt kaninene våre.

 

Se Agria for forsikringsvilkår

 

Forsikring av kanin gjør at flere får muligheten til å tilby sine kjære dyr kostbar behandling, noe som igjen gjør at flere veterinærer får erfaring og antagelig en interesse for å øke kunnskapen om arten. 

Jeg gleder meg til å følge opp og se hvordan dette utvikler seg. Har du forsikring på din kanin?

Ivrige deltagere på kurset

Ivrige deltagere på kurset