Gi en symbolsk kanin til jul og støtt en god sak

Skjermbilde 2017-12-13 kl. 18.35.07.png

Er du glad i kaniner og ønsker at flere skal få gode liv? Vil du gi et gavekort med en symbolsk kanin til en dyrevenn og samtidig støtte det viktige hjelpearbeidet Norges Kaninforening gjør i hele landet? Kanskje du ønsker deg en selv også? Støtt vårt spleiselag og gi en hjemløs eller vanskjøttet kanin en ny sjanse. 

Vår symbolske kanin heter Kokos, og er en av mange som ble reddet og har fått en ny sjanse takket være Norges Kaninforenings innsats. Hun var mager, sliten og redd, men lever nå i et godt hjem med kaninkompiser. Ved å kjøpe dette gavekortet er du med på å hjelpe flere kaniner som Kokos til et bedre liv. 

25323874_10159821502580235_1237151598_n.png
 

 

Jeg opprettet Norges Kaninforening i 2013 for at den mye misforståtte arten skulle få det bedre. Ved å spre kunnskap og øke bevisstheten om artens naturlige behov har vi sett en god utvikling. Etterhvert begynte vi også med praktisk hjelpearbeid, der andre organisasjoner enten ikke er til stede eller har kapasitet. 

Vi samarbeider også godt med Mattilsynet og har hjulpet dem med å overta kaniner fra ulike dyrevernsaker. Kaniner vi påtar oss ansvaret for blir helsesjekket og kastrert, de får eventuell nødvendig behandling og tas vare på inntil de kan adopteres bort til gode hjem. Vi er avhengig av medlemmer og økonomiske gaver for kunne yte bistand til kaniner i nød, noe vi gjør over hele landet. 

 

 
1481897790350.png

Vil du ta til deg en omplasseringskanin som trenger et nytt hjem?