Karoline og kaninene

Karoline er opptatt av å hjelpe dyr, og viser med sitt engasjement at man også som ung har mye å bidra med. På kort tid har hun lært seg mye om kaniner, og i dag hjelper hun den lokale Dyrebeskyttelsen med kaninarbeidet, i tillegg til å spre god informasjon om kaninhold, både lokalt og i fine svar på facebookguppa til kaninboka. Tidligere i år fikk hun en flott reportasje i Avisa Nordland, og forhåpentligvis var det mange som fikk seg en aha-opplevelse da de lese Livet med firbente venner.

I reportasjen kan man lese om hvordan kaniner bør ha det, få gode råd og se flotte bilde av hennes tre kaniner Kesam, Chip og Mimi. Jeg blir veldig glad når jeg ser hvor mange flinke og engasjerte ungdom vi har, og Karoline er et godt eksempel på en god kaninvenn.

Bilde hentet fra  Avisa Nordland. 

Bilde hentet fra Avisa Nordland. 

Karoline Steinsund er opptatt av å ta vare på alle dyr og har også engasjert seg i det lokale fakkeltoget mot pelsdyoppdrett. 

Bilde hentet fra  Avisa Nordland.

Bilde hentet fra Avisa Nordland.

Bilde hentet fra  Avisa Nordland.

Bilde hentet fra Avisa Nordland.