Mange nye sjanser i Bergen

Billy 

Billy 

For en stund siden fikk Norges Kaninforening spørsmål om vi ønsket å omplassere  flere kaniner i bergen. Vi har et godt samarbeid med Mattilsynet og ønsker naturligvis å hjelpe ved slike tilfeller, og fire dager senere hentet vi alle sammen. Det er ressurskrevende arbeid å gå inn i slike situasjoner, men det har vært en enorm lettelse å se de triste og stusselige kaninene glimte til, inspisere sine nye områder, løpe i vill glede, oppsøke fosterforeldre og be om kos. Et lite vrikk med rumpa og en ivrig kanin som for første gang leker og beveger seg utenfor et bur, gjør alt verdt det. Alle kaniner ønsker gode liv, og det må vi forsøke å gi dem. I dette innlegget kan du se hvordan livet til disse 11 allerede er mye bedre.

Det som gjør at vi kan gå inn i slike situasjoner og gi dyr i nød en ny sjanse, er først og fremst våre medlemmer og andre som stiller opp når det trengs. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som stilte som fosterhjem. Uten dem ville ikke disse blitt reddet. Ta også kontakt om du ønsker å adoptere eller ha en i pleie. 

Støtt også kaninene ved å gi dem økonomisk støtte. De må til veterinær, hvor de både får en grundig helsesjekk og eventuell behandling. I tillegg skal de kastreres, så de kan bo i gode par eller grupper. Se hvordan du kan hjelpe her

Brage 

Brage 

Baltazar

Baltazar

Bastian

Bastian

Bea

Bea

Bamse

Bamse

Bjørn 

Bjørn 

Bamse og de andre kaninene virker veldig glade og ivrige. inspiserer og snuser omkring. Oppsøkende og trygge typer som er glade i kontakt og kos. Det er ganske imponerende etter å ha levd det livet de til nå har hatt. Husk det, neste gang du ser kaniner som lever hele livet parkert i små bur. Alle ønsker å kjenner på gleden over å løpe i full fart og få omsorg 

Benedicte

Benedicte

Bendicte kommer løpende når fosterforeldrene nærmer seg

Benjamin

Benjamin

Bever og Bie 

Bever og Bie 

Støtt også kaninene ved å gi dem økonomisk støtte. De må til veterinær, hvor de både får en grundig helsesjekk og eventuell behandling. I tillegg skal de kastreres, så de kan bo i gode par eller grupper. Se hvordan du kan hjelpe her

Tre skritt mot et godt liv. Les mer om det her.